Om Os

Om PBL-TeknikPEDER BLOCH-LARSEN

DIREKTØR


PBL Teknik ApS er en autoriseret El installations- samt automatikforretning inden for el-installationer, bygnings- og industriautomatik herunder også styring, regulering og overvågningssystemer lige fra fabrikation til administration.

PBL Teknik ApS er stiftede den 1. oktober 2005 af Peder Bloch-Larsen, som er øverst ledelse.

Vores Vision

Vores vision er at blive den troværdige og unikke samarbejdspartner, som kunder, leverandører og medarbejdere vælger først, når det er arbejdsopgaver indenfor El-installationer og automatiske anlæg.

Vi vil altid fokusere på vore kunder ønskers og kvalitet og udvikle og løse opgaver inden for vort felt, således at vi altid tilstræber de bedste løsninger. Mangler vi kompetence skal denne altid sikres hos en af vore samarbejdspartnere. Vores indsats skal altid sikre en høj kvalitet, god og sikker rentabel drift, hvor vi leverer varen og til tiden.

Vores vision er at sikre og tilegne os bred viden inden for de nyeste teknologier på vores felt. Så vi derigennem kan blive den unikke og proaktive samarbejdspartner.

Kundens Værdi

PBL Teknik ApS gør det muligt for private og virksomheder, at få samlet set en høj faglig assistance inden for el-installationer, automatik og SRO/MES system.

El-installationer, automatik og SRO/MES systemer har langt større indflydelse på hinanden og flere fælles overlapninger end hidtil, derfor er der behov for, endnu større fælles viden og anvendelse af disse teknologier.

PBL Teknik ApS vil igennem en proaktiv coaching af kunden, klæde dem på til at kunne vælge den løsning der opfylder lige præcis deres behov, kvalitet og ikke mindst økonomi.

For at kunden kan få løst de samme opgaver, som PBL Teknik ApS tilbyder, skal de normalt gå til mere end én forretning, der hver især kun vil fokusere på deres speciale, derved opnår kunden ikke en uvildig rådgivning. Under indkøring eller idrifttage vil der være mange forskellige interessekonflikter som kunden kan være foruden, også selv om man hyrer en ekstern rådgiver. Ved ”one-stop-shoping” princippet vil dette være historie.

KONTAKT

ADRESSE

PBL Teknik Aps 

Skovvej 23 

8660 Skanderborg


CVR-nr 28979223

T: (+45) 89 41 39 13

D: (+45) 25 52 04 40 

pbl@pblteknik.dk

Åbningstider: 

Man- torsdag: 7.30 - 16.00

Fredag: 7.30 - 15.00


Copyright © All Rights Reserved.